Skip to main content

How we do it


Het BISAR-team biedt een meerwaarde door vanuit zijn expertise meer doordachte, functionelere en budgetvriendelijkere bouwconcepten te realiseren..
Visie

Visie

De aanpak van een bouwproject wordt vaak vanuit een te eenzijdig standpunt van de bouwheer opgesteld, want deze denkt en handelt nu eenmaal vanuit zijn eigen standaard routines. Hierdoor wordt een cruciale stap in het proces gemist. Tijdig een architect aanspreken is dan ook een absolute meerwaarde.

Het BISAR-team zal uw bouwprogramma, het financiële aspect en de mogelijkheden op het terrein op een architecturale manier benaderen, zodanig dat de opdracht concreter en meer op maat wordt dan dat u ze als opdrachtgever zelf zou omschrijven. Een gebouw moet immers niet enkel mooi, maar ook functioneel en betaalbaar zijn. Het BISAR-team zorgt voor die balans. Concreet maakt het BISAR-team het verschil door als architectenbureau én als consultant zijn expertise los te laten op uw project. Op deze manier trachten wij uw initiële opdracht vanuit een architecturaal standpunt en door middel van een geïntegreerde visie verder te (her)definiëren en optimaliseren.

Al vanaf de voorbereidende fase kunt u rekenen op onze architecturale expertise. Zo komen we samen tot een slimmer en efficiënter eindresultaat. Uw bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd zonder toegeving te doen aan de vormtaal. Dit zal in de toekomst leiden tot een maximale meerwaarde voor uw bedrijf.

Aanpak

Aanpak

Wat uw opdracht ook inhoudt, door deze tot in het detail te analyseren maakt het BISAR-team uw bedrijfsgebouw zo functioneel en rendabel mogelijk. Zo zitten wij al in de voorbereidingsfase meerdere keren met u samen én bezoeken wij het perceel en eventueel bestaande locaties voor een grondige analyse.

Of het nu gaat om horeca, kantoren, retail, ontwikkelingsprojecten of andere specifieke concepten,… door steeds opnieuw vanaf nul te beginnen en ons in uw plaats te stellen halen wij het maximale uit ieder B2B-bouwproject.

Op basis van een ruime ervaring met B2B-architectuur heeft het BISAR-team een unieke procesmatige benadering ontwikkeld. Dankzij het brainstormen met opdrachtgever, eigenaar en het hele team worden bestaande processen en indelingen geanalyseerd en in vraag gesteld. We zien daarbij geen enkel aspect van uw project over het hoofd.

Iedere opdracht wordt gedefinieerd op basis van vier pijlers: de te respecteren uitvoeringstermijn, de mogelijkheden van het perceel, uw bouwprogramma en uw budget. Deze pijlers hangen nauw samen en dienen dus optimaal in balans te worden gebracht om uit ieder project het maximale te kunnen halen.

HEB IK DIT NU NODIG?
HEB IK DIT NU NODIG?
HEB IK DIT NU NODIG?
HEB IK DIT NU NODIG?

Uitvoeringstermijn
Tijd is doorgaans een erg belangrijke factor bij B2B-bouwprojecten. Het BISAR-team houdt zich dan ook strikt aan de overeengekomen planning. Bovendien kunnen we tijd winnen door vooraf al een bouwteam samen te stellen. Zo hoeft u als bouwheer niet pas na de bouwplannen en aanvraag op zoek te gaan naar de juiste partners. BISAR heeft alvast een ruim netwerk van vaste partners ter beschikking, maar het is ook mogelijk om samen te werken met uw vertrouwde partners.

Voorschriften
Door creatief om te springen met de voorschriften kunnen we de mogelijkheden van een specifieke locatie uitbreiden. Zo kunnen bv. oppervlaktes worden vergroot of functionaliteiten worden geoptimaliseerd.
Communicatie

Communicatie

Het BISAR-team speelt steeds kort op de bal en is iedere werkdag zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Bovendien werken we gedurende uw hele bouwproject zeer nauw samen met de verschillende betrokken partners.

Ieder lid van ons middelgroot team is van het begin tot einde betrokken bij uw project, waardoor wij in elke bouwfase verschillende visies en expertises ter beschikking stellen. Zo wordt gegarandeerd dat u steeds vlot van antwoord wordt gediend voor informatie en vragen over uw bouwproject.

Ervaring

Ervaring

Het BISAR-team heeft al meer dan 13 jaar ervaring in diverse B2B en B2C-bouwprojecten. Onze ervaring met detaillering in particuliere bouwprojecten zorgt voor een meerwaarde die ook in B2B-projecten kan worden aangewend.

De definitie van architectuur is het afgelopen decennium aanzienlijk complexer geworden. BISAR beheerst daarom de nieuwste technieken en voldoet met ieder bouwproject aan de strengste eisen. Zo gaan we voor een toekomstgerichte aanpak die voor u ook op lange termijn rendeert.

Wilt u meer te weten komen over Bisar ?

Wenst u advies over uw project of heeft u vragen over onze werkwijze?
Aarzel niet en contacteer ons nu. Wij zijn iedere werkdag tijdens de kantooruren
zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.
Bisar Business Architecture

Contact

Postadres:
Grensstraat 82, 3740 Bilzen 
Adres kantoor:
Henry Fordlaan 56, 3600 Genk

+32 (0)11 96 04 82
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KMO- Portefeuille

Erkend dienstverlener
Kmo-portefeuille