Skip to main content

What we do


Bisar Business Architecture bvba werd opgericht op 19 november 2010 onder de naam A.I. bvba (Architect Ismael bvba). In Op 26 oktober 2018 werd de naam gewijzigd naar Bisar Business Architecture bvba en maakt het integraal deel uit van de R2Livin + groep, een groep van architecten, actief in diverse domeinen. Zoals duidelijk is in de naam van deze onderneming, ligt de focus op de B2B markt; met name architectuur.

Op basis van een ruime ervaring heeft het BISAR-team een unieke procesmatige benadering ontwikkeld om de B2B klant maximaal te ontzorgen, in alle aspecten die gerelateerd zijn  aan zijn infrastructuur. Dankzij het brainstormen met opdrachtgever, eigenaar en het hele team worden bestaande processen en indelingen geanalyseerd en in vraag gesteld. We zien daarbij geen enkel aspect van uw project over het hoofd.

Consulting architect

Consulting

De ervaring leert ons dat bedrijven of ondernemingen vaak met een ondoordachte opdracht op zoek gaan naar een architect. Men formuleert de eisen vanuit een verleden, een beperkte kennis van budget, mogelijkheden en architectuur. Een niet correct of ondoordacht opgesteld programma beïnvloedt rechtstreek de procesflow, de investering en dus de rendabiliteit.

Om die meerwaarde optimaal te kunnen aabieden, maken we een traject met sluitend advies op, om de potentiele klanten te begeleiden naar een maximaal rendabel programma in functie van procesflow, toekomstvisie, mogelijkheden en budgettering. Onze expertise analyseert het verleden, de actuele procesflow, de bestaande infrastructuur en bezetting met een kritische blik op de toekomst. Voor dit advies kan Uw onderneming beroep doen op de KMO-Portefeuille.

In andere fases van uw project kunt u eveneens beroep doen op het objectief en kritisch advies van het BISAR-team. Zelfs vóór de aankoop van een perceel kunnen we u al bijstaan. Daarnaast adviseren we u bij het definiëren van de opdracht of kunnen we op basis van een bezoek alvast een eerste ontwerp maken dat u het werkelijke potentieel toont van uw onroerend goed.

Wenst u een tweede opinie over een bestaand plan of project? Ook dan kunt u bij ons terecht. Bij iedere adviesvraag zetten wij de gecombineerde expertise van onze architecten in om uw bouwproject kritisch te benaderen en zo werkelijk niets over het hoofd te zien.

Industrie & offices

INDUSTRIE/OFFICES

In iedere fase van uw project kunt u een beroep doen op het objectieve en kritische advies van het BISAR-team. Zelfs vóór de aankoop van een perceel kunnen we u al bijstaan. Daarnaast adviseren we u bij het definiëren van de opdracht of kunnen we op basis van een bezoek alvast een eerste ontwerp maken dat u het werkelijke potentieel toont van uw perceel.

Wenst u een tweede opinie over een bestaand plan of project? Ook dan kunt u bij ons terecht. Bij iedere adviesvraag zetten wij de gecombineerde expertise van onze architecten in om uw bouwproject kritisch te benaderen en zo werkelijk niets over het hoofd te zien.
Interior & retail

INTERIOR/RETAIL

Of het nu gaat om een schoenwinkel, kledingwinkel, interieurzaak, sportshop, grootkeuken, bowlingzaak, horeca,… Het BISAR-team slaagt er steeds in om een voorstel op maat van uw activiteit uit te werken dat perfect aansluit bij de huisstijl en de uitstraling die u beoogt. Functionaliteit en design gaan hierbij hand in hand, wat ertoe leidt dat het eindresultaat zowel praktisch als esthetisch volledig beantwoordt aan uw wensen en behoeften.
Development & housing

Development/housing

Bij ontwikkelingsprojecten en groepsbouw kan het BISAR-team u reeds voor de aankoop van de gronden bijstaan voor een diepgaande analyse. In deze fase doen we samen met u de nodige rendabiliteitsberekeningen en verkennen we de mogelijkheden binnen de geldende voorschriften.

Door onze expertise en creatieve inbreng reeds van bij het begin in te schakelen wordt het mogelijk om een maximaal rendement uit uw project te halen. Daarnaast kan het BISAR-team uiteraard ook uw volledige project verder opvolgen en in goede banen leiden, tot en met de uiteindelijke oplevering.

Wilt u meer te weten komen over Bisar ?

Wenst u advies over uw project of heeft u vragen over onze werkwijze?
Aarzel niet en contacteer ons nu. Wij zijn iedere werkdag tijdens de kantooruren
zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.
Bisar Business Architecture

Contact

Postadres:
Grensstraat 82, 3740 Bilzen 
Adres kantoor:
Henry Fordlaan 56, 3600 Genk

+32 (0)11 96 04 82
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KMO- Portefeuille

Erkend dienstverlener
Kmo-portefeuille